Köp den bästa elbilen – matcha med ditt favoritmode

Per automatik väljer man bil efter smak, och väldigt ofta, utan att vi tänker på det, matchar bilen den personliga stilen, det mode man använder och de smycken man gillar. Att välja en elbil är dessutom hypermodernt och en långsiktigt bra investering.

Flera fördelar med elbil

Att köra elbil är hypermodernt, och naturligtvis matchar elbilen din personliga stil. Klä dig innovativt, matcha en vit elbil med en tuff vit stickad tröja och en orange eller röd luva samt ett par vita sneakers eller höga stövlar. Trendigt!

Elbilen har en tyst och effektiv motor. En elmotor är mer effektiv än en förbränningsmotor. I en elmotor används all tillförd energi till att driva bilen framåt, vilket inte är fallet med en förbränningsmotor. Elmotorn har också en snabbare acceleration än de flesta vanliga bilar och är billigare att köra. Vridmomentet i motorn är detsamma oavsett om bilen står stilla eller kör på höga varvtal, det vill säga hästkrafterna nyttjas för fullt redan vid startögonblicket.

Miljöbonus med elbil

Elbilen kräver inte lika mycket underhåll, har lägre skatt och är bonusberättigad. Miljöbonusen som utbetalas via Swedbank innebär att bilar med noll-utsläpp får en bonus på 70 000 kronor.

Elbilen är inte bara modern, den är också ett bra miljöval och räckvidden blir allt längre medan nätet av laddstationer byggs ut undan för undan i Sverige. Så vad kostar den bästa elbilen i Sverige att köpa? Elbilen kan ibland kosta lite mer att köpa, men de lägre löpande kostnaderna gör att den blir mycket billigare i längden.

Köp den bästa elbilen i Sverige hos Holmgrens Bil

Är du sugen på elbil? Vill du ha en matchande modell och färg som passar din klädstil, din smak och det mode du gillar?

Holmgrens Bil har mängder av elbilar och dessutom bättre priser än många andra. De sätter fokus på livsstil, hur du lever med bilen, att det ska vara enkelt och förstås hur länge du tänker köra den. De finns över hela landet och har en utmärkt sajt där du säkerligen kan hitta den bästa elbilen i Sverige!

Holmgrens har utvecklats till en nationell bilfirma men framförallt ett livsstilsföretag sedan 1960 då Sonny Holmgren startade bolaget. De lever fortfarande efter sina fyra nyckelord – glädje, respekt, ansvar och sparsamhet – och du kan få en utmärkt och högkvalitativ bilservice hos Holmgrens. Väldigt tryggt. De gillar långa och goda relationer med sina kunder.

Vilken elbil passar dig?

Holmgrens Bil satsar på kundupplevelse både före, under och efter köpet. Men vilken bil gillar du? Det finns fina priser på flera olika märken. En Ford Mustang Mach E utmärker sig alltid med sin häftiga front, kanske en blanksvart modell som du kan kombinera med blanksvart bomberjacka eller lång svart slängkappa och höga stövlar? Eller är din stil mera en liten och tuff BMW i3s, den lilla supercoola bilen som passar bra om du kör mycket lokalt? Vem du än är – ta en titt på Holmgrens sajt, besök butiken för goda råd, det är dags för elbil och alla fördelar som det innebär!