Mode för barn och ungdomar

Som vuxen kan det vara svårt att ha koll på vilka typer av kläder som barn och ungdomar allra helst vill ha. Därför kan du i det här inlägget läsa om vilket mode som är mest inne just nu bland de unga och hur du kan få tag på moderiktiga kläder.

Handla online

Det smidigaste sättet att hitta moderiktiga kläder för barn och ungdomar är genom att köpa kläderna på nätet. Det finns flera bra butiker som erbjuder mode för barn och unga. Ett bra exempel på det är butiken Kids Brand Store som erbjuder märkeskläder för små och stora barn. Det är särskilt inne att bära märkeskläder bland ungdomar. Några exempel på populära varumärken är Gant, Fila, Levi’s, Polo Ralph Lauren och Calvin Klein.

Tufft eller propert

Idag finns det främst två olika klädstilar som dominerar bland ungdomar. Antingen så klär man sig enligt street style vilket är en avslappnad och tuff klädstil. Men det är minst lika vanligt att unga klär sig propert i form av skjortor och stickade tröjor från kända varumärken. Är du osäker på vad ditt barn gillar kan du gå igenom barnets garderob eller fråga vilka kläder hen skulle föredra.

Influencers

Många ungdomars klädstil är tagna från sociala medier och kändisvärlden. Det finns flera influencers vars klädstil ungdomar beundrar. Några exempel på det är Bianca Ingrosso, Theoz, Nattid, Yumi och Tomu och Linn Ahlborg. Några exempel på kändisar är Hailey Bieber, Kylie Jenner, Zendaya, Billie Eilish och Harry Styles.