Klä dig och hemmet i modets färger 2021

Vi är nog många modeintresserade som längtat extra mycket efter modet i år. Inte för att det på något vis var något fel på modet år 2020, utan för att det var desto svårare att visa upp sina välmatchade outfits på grund av alla restriktioner och begränsningar. Kanske blev det inte lika många nya moderiktiga kläder och accessoarer införskaffade som vanligt, men då kan man med fördel passa på att fylla på garderoben lite extra i år. Det finns dock fördelar med att de flesta spenderar lite mer tid i hemmet, och det är att det känns desto roligare att fokusera på inredningen. Nedan går vi igenom några av årets trender för såväl kläder som inredning.

Trender för hemmet

Vissa trender följer faktiskt samma röda tråd för både hem och mode i år. De beigea tonerna har varit en stadig inredningstrend under de senaste åren och de tar plats i toppen även i år. Är man trendmedveten bör man välja en snygg taklampa / eller flera dekorativa taklampor för att se till att hemmet håller sig trendigt samtidigt som man får ett stämningsfullt ljus. Rätt taklampor kan göra underverk för hemmet, och hos Campadre finns ett stort utbud som garanterat har något för alla.

Glatt i pastell

Om man vill sätta lite färg på vardagen, finns det många färger att välja mellan i år. De flesta nyanser går hem om de är i en något mer dämpad pastellnyans än de vanliga lite färgrikare pastellfärgerna. Att pastellfärgerna är lite ner dämpade gör även att de lättare passar in i de flesta sammanhang utan att bli för vågat. Därför kan man verkligen passa på att använda de pastellfärgade kläderna så mycket som möjligt under trendens gång. Med en pastellfärgad kostym kan man variera sina outfits ordentligt. Med en tidlös vit skjorta är man redo för kontoret. Byter man i stället ut skjortan till en croppad topp, är man redo för sommarens alla festligheter. De dämpade pastellfärgerna går hem även i stugorna, så varför inte passa på att måla om eller välja en snygg matchande taklampa i en trendig kulör.

Klassiskt med svart och en hit med vitt

Hur roligt det än är att följa årets mode, är det något mer hållbart att välja färger man kan fortsätta använda även när de färgglada trenderna bleknar bort. Svart är troligtvis den mest ihållande trendkulören som ständigt finns med i basgarderoben. I år finns möjligheten att piffa upp de svarta klassiska plaggen då svartvita kläder är en hit i år. Därför finns det lite roligare mönster och kombinationer att välja mellan samtidigt som man kan hålla sig till en klassisk elegans.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett lite uppslag till trendiga kläder, inredningsdetaljer och taklampor som kan lysa upp tillvaron lite extra.