Kläder för semestern

Har du spikat semesterplanerna eller är det fortfarande lite osäkert hur du ska spendera din sommar? Det gör inget, för oavsett om du åker bort eller spenderar semestern på hemmaplan kan du börja fundera på vilka plagg du behöver. Det är bra att köpa plagg som både ger dig en snygg stil men som också är bekväma. Hos NA-KD kan du hitta det senaste sommarmodet. De har allt du kan tänkas behöva till din semester.

Välj sköna stilsäkra badkläder

Badkläder som ger dig en stilsäker look och är bekväma är perfekta strandplagget. Du kan exempelvis köpa en baddräkt i one-shoulder modell eller en bekväm bikini med höga trosor. Färgglada bikinis med mönster skapar en väldigt fin kontrast till solbränd hud. Det finns många badkläder som har en “shape” funktion som brukar ge fina former.

Välj svala plagg i linne

Om sommaren blir varm är det skönt att ha några svala klädesplagg. Det finns många set i linne som består av shorts och en skjorta som du antingen kan bära ihop eller bära plaggen var för sig. Linne är ett härligt material att ha när det är riktigt varmt. En riktigt härlig sommarklänning är perfekt under varma sommardagar och den kan du även använda på kvällen. Är det kyligt kan du bära ett par tights under.

Färger att satsa på

Det finns väldigt många olika trendiga blusar att köpa till sommaren. De fungerar till sommarens alla tillfällen och du kan matcha en blus med jeans eller med andra nyanser. Funderar du på vilka färger som är trendiga? Solgula toner fungerar på alla typer av plagg i sommar. Tycker du bättre om vitt kan du satsa på olika vita nyanser. Du kan matcha vita plagg med varandra, grått och beigt eller mer färgstarka färger. Till sist ska du köpa dig ett par snygga gåvänliga sandaler som du kan ha hela semestern. Ett tips är att köpa en gladiator-sandal med tjockare sula.