Följ drömmen att skapa eget mode

Många sitter inne med stora, nyskapande idéer som skulle kunna göra både dem själva, andra och många företag framgångsrika. Tyvärr håller många inne på de här smarta lösningarna, sina goda idéer och drömmarna om vad de verkligen skulle vilja göra – mycket på grund av att de inte värdesätter sig själva tillräckligt mycket. Är du en av dem som skulle kunna skapa och vara så mycket mer om du bara vågade tro på dig själv? Det är dags att göra din vision till verklighet!

Ta ett snack med din inre kritiker

Vi är alla formade efter ett stort antal faktorer; den du är idag är resultatet av din uppväxt, din omgivning, händelser och minnen. Hur du har lärt dig att tänka och känna om dig själv ända sedan du var liten har påverkat din personlighet under hela din uppväxt fram till idag. Tillsammans med samhällets normer har många lärt sig att inte sätta sig själv i främsta rummet och att hellre vara försiktiga än att ta plats. Deras självkänsla sjunker och de låser därigenom in mycket av sina lysande, smarta och briljanta personligheter och kreativa hjärnor. Känner du igen dig i de här beskrivningarna? Har du en dröm som du aldrig riktigt vågat ta tag i för att du känner att du inte är redo, att du behöver mer kunskap, att ”inte ska väl du…”? Det är dags att lära dig verktygen för att hantera din inre kritiker och att vakna upp till din riktiga potential. Det är dags att bli inspirerad av andra starka och framgångsrika människor, som har gjort resan och som sprider äkta inspiration och motivation.

Inspireras av andra starka människor

Runt om i världen finns mängder med otroliga personer som, trots att de också har en inre kritiker, tagit sig förbi de inre och yttre hinder som satts upp i deras väg, och skapat det liv och yrke som får deras värme, styrka och beslutsamhet att stråla ännu starkare. Ett exempel på ett par sådana personer är tjejerna bakom företaget aimn.se – ett modeföretag fokuserat på riktigt snygga, sköna och moderiktiga träningskläder. Helen och Tekla lyssnade inte på skratten och de negativa kommentarerna som kom när de berättade om sin dröm; istället jobbade de hårt och tappade aldrig siktet på sitt mål. Idag har de sitt eget träningsmärke som säljs världen över, och de vill fortsätta att inspirera tjejer och kvinnor att ta tag i sina drömmar – och nu är det din tur!