Komplettera din outfit med rätt armband

Ett armband kan verkligen innebära pricken över i för en outfit, och precis som med kläder går det trender i armband. Det gäller därför att välja rätt typ av armband för att det verkligen ska ge ens kläder det där lilla extra. Som exempel på armbandstrender just nu kan nämnas bangles i färgad metall (gärna jordiga nyanser), statement-armband i silver samt blandade metaller (som guld och silver i samma armband).

Man kan dock aldrig gå fel med vissa typer av armband, som en klassisk guldkedja eller silverkedja. Dessa är tidlösa armband som passar lika bra som en enkel och elegant accessoar till en flärdfull aftonklänning, som ett sätt att lägga till lite extra glitter till en vardagsoutfit med jeans och t-shirt eller en monokrom kontorskostym.

Under sommaren finns det dock bara en typ av armband som är rätt för många, och det är festivalarmbandet. Armbandet består vanligtvis av en vävd, smal tygbit som fästs med en metallklämma, och ju fler man bär på armen vid slutet av sommaren, desto högre status bland andra festivalbesökare. Om du själv planerar att arrangera en festival, och vill beställa snygga armband som besökarna kommer att vilja bära flera månader efter att festivalen är över, ska du gå in på Printer.se, där det finns ett brett utbud av festivalarmband i olika stilar.