Michael Kors

Michael Kors, mästarnas mästare har designat väskor som bärs av var och varannan person på stan. Kors designar inte bara väskor, han gör även kläder, smycken,

Michael Kors-skor är också populära

klockor, skor och parfymer. Michael Kors har under sina år i modeindustrin lyckats att bygga upp ett riktigt imperium och är idag god för cirka en miljard – amerikanska dollar! Michael Kors föddes som Karl Andersson Junior på Long Island, New York, USA. När Karl var fem år gammal gifte hans mamma om sig med Bill Kors, varför han sedan kom att heta Kors i efternamn. Väskorna är rätt dyra i pris men det går att lösa ändå, på zmarta.se kan du jämföra olika lån för att ha möjlighet att köpa din drömväska.

Michael Kors skor, kläder och väskor är omåttligt populära, både bland okända, men också bland kända personer. Skådespelerskan Blake Lively, sångerskan Taylor Swift, Hertiginnan av Cambridge (Kate Middleton) och USAs före detta presidenthustru Michelle Obama är bara några exempel på kändisar som har burit Michael Kors kreationer. Det bästa med Michael Kors kläder och accessoarer är att sin popularitet till trots, så är hans märke ändå tillgängligt för de flesta människor i den bemärkelse att man inte behöver ruinera sig då man köper till exempel en Michael Kors-väska. I dag är Kors varumärke ett miljardimperium och är noterat på den amerikanska börsen. Privatpersoner kan alltså äga en del av företaget, fast på börsen har det varit upp och ner under en längre tid när det gäller aktiekursen. Michel Kors som person är numera också en kändis i sig. Det är få designers gemene man vet utseendet på men Kors medverkar ofta på TV vilket gjort honom känd. Bland annat kunde vi se honom i Project Runway som visades i flera säsonger.

Spara till en Michael Kors-väska